BC Artesania organizeaza Cupa "Mos Craciun"

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, clubul de baschet BC Artesania organizeaza Cupa “Mos Craciun”, in perioada 9-11 Decembrie 2011. Anul acesta evenimentul este deja la a treia editie (prima editie a avut loc in 2008) si va aduna aproximativ 180-200 de jucatori, pe mai multe categorii de varsta, din 4 cluburi bucurestene (ACS DAN DACIAN, ACS COMETS, BC STAR SI BC ARTESANIA).
Scopul Cupei “Mos Craciun”este de a apropia copiii si cluburile de baschet care, de-a lungul anului, sunt concurenti in competitii oficiale. In cadrul Cupei “Mos Craciun” vor avea ocazia de a juca baschet doar pentru placerea jocului, fara nici o alta miza, deoarece nu se va tine scorul la meciuri si nu va exista un clasament al competitiei.
Fiind intitulata, insa, Cupa “Mos Craciun”, cu sprijinul sponsorilor - sponsor principal fiind Mira Telecom, parteneri Policy Center for Roma and Minorities si ANASTASIA GB PRODCOM (reprezentanta firmei MOLTEN JAPONIA in Romania), clubul BC Artesania va putea oferi si cateva cadouri tuturor participantilor astfel incat sa intregim atmosfera de sarbatoare, bucurie si voiosie.
BC Artesania a fost infiintat in 2006 din dorinta de a asigura copiilor si tinerilor, prin intermediul baschetului si a pasiunii pentru acest sport,  o dezvoltare sanatoasa si armonioasa, dezvoltarea capacitatii de comunicare si a spiritului de echipa, educarea calitatilor morale si a caracterului. Mai mult, BC Artesania dezvolta si proiecte sociale in parteneriat cu institutii care se ocupa de ocrotirea si integrarea copiilor cu dizabilitati sau categoriilor de persoane defavorizate.
Pentru mai multe informatii despre club, accesati va rugam pagina de facebook http://www.facebook.com/BaschetClubARTESANIA

Parteneri